Sibutril (Reductil) by HQPharma 15 mg

Sibutril (Reductil) by HQPharma 15 mg

Availability: I lager

7,60 US$
  • Buy 60 for 6,80 US$ each och save 11%
  • Buy 90 for 6,30 US$ each och save 18%
  • Buy 120 for 5,85 US$ each och save 24%
Sibutril (Reductil) by HQPharma 15 mg is available for purchase in increments of 10
ELLER

Översikt

Produktnamn: Generic Reductil (Meridia)
Namn på aktiv beståndsdel: Sibutramin
Dosering: 15 mg

Sibutril (Reductil) by HQPharma 15 mg

Double click on above image to view full picture

Zooma ut
Zooma in

Fler bilder

Detaljer

Hur Generisk Reductil kan hjälpa dig med din viktminskning
Generisk Reductil är klassat neurotransmittor-återupptagningshämmande. Det innehåller en substans vid namn sibutramin som förhindrar att cellerna reabsorberar noradrenalin och serotonin. Detta leder till att hjärnan får en känsla av mättnad. Således känner man ett minskat begär av att äta mat och det leder till ett lägre kaloriintag och därmed en viktminskning.

Generisk Reductil studier och försök
Flera utförda kliniska studier har visat att Generisk Reductil är både effektivt och vältolererat

Skillnaden mellan märkesreductil och Generisk Reductil
Förutom priset finns det inget som skiljer sig mellan Generisk Reductil och märkesreductil. Detta är eftersom att de båda innehåller den aktiva ingrediensen sibutramin och således ger de vid användning samma resultat.

Generisk Reductils användare
Generisk Reductil kan hjälpa dig med din viktminskning om du är över din idealvikt, eller om du lider av högt blodtryck, typ 2 diabetes eller om du har ett BMI på 27 eller högre.

Generisk Reductil rekommenderad dos
Reductil, eller sibutramin, kommer i två olika dosstyrkor: den ena på 10mg och den andra på 15mg. Dosen som passar dig  bäst bestäms främst av din läkare efter en utvärdering, men sedan beror dosstyrkan även på hur mycket du behöver gå ner i vikt. Reductil rekommenderas att tas 1 gång om dagen och fungerar både till måltid eller före/efter. Det är ovanligt att Reductil används för behandling av viktminskning i över 1 år. Var noggrann med att följa de instruktioner som din läkare ger dig.

De biverkningar Generisk Reductil har
Bland de biverkningar som sammankopplats med Reductil, eller sibutramin, återfinns torrhet i munnen, problem med sömnen, orolig mage, kräkningar, illamående och viss yrsel. Det är inte säkert att du upplever dessa biverkningar, men vanligtvis är de, om de upplevs, bara temporära och går efter en tid över av sig själva.

De som inte ska använda Generisk Reducti
Reductil är i allmänhet ansett att vara säkert, men det är ändå viktigt att meddela din läkare om eventuella medicinska tillstånd du lider av. Det är särskilt viktigt att berätta om eventuella tidigare ätstörningar såsom bulimi eller anorexia. Meddela även din läkare om du lider av psykologisk eller psykiatrisk störning eller sjukdom, hjärtsjukdomar, Tourettes syndrom, fel med hjärtat, tidigare stroke, godartad förstorad prostata, grön starr, hypertyreos. Meddela även din läkare om nedsatta kroppsfunktioner såsom allvarligt försämrad funktion i njurarna, nedsatt funktion i lever eller okontrollerad hypertoni. Reductil är ej lämpat för barn under 18 års ålder, kvinnor som är ammande eller gravida, eller personer över 65 års ålder.