Generisk Reductil Sibutramine SLIMEX 15 mg

Generisk Reductil Sibutramine SLIMEX 15 mg

Availability: I lager

7,20 US$
  • Buy 60 for 6,30 US$ each och save 13%
  • Buy 90 for 5,80 US$ each och save 20%
Generisk Reductil Sibutramine SLIMEX 15 mg is available for purchase in increments of 10
ELLER

Översikt

Product Name: Generic Reductil (Meridia)

Name of active ingredient: Sibutramine

Dosage: 15 mg

Manufactured by: Yeduc

Shipment from Europe.

Requested shipment by courier

Phone number necessary in address

Generisk Reductil Sibutramine SLIMEX 15 mg

Double click on above image to view full picture

Zooma ut
Zooma in

Fler bilder

Detaljer

Reductil är ett viktminskningsläkemedel som verkar genom att hämma aptiten. För att uppnå de bästa resultaten så rekommenderas du att samtidigt som du intar Reductil så ska du även äta en diet med minskade kalorier och ägna dig åt lagom fysisk träning.

Hur kan Generisk Reductil hjälpa till vid viktminskning?
Reductil är klassat som en neurotransmittor-återupptagningshämmare. Det hjälper att upprätthålla nivåerna av de naturliga kemikalierna serotonin och noradrenalin i hjärnan. Reductil innehåller sibutramin, en substans som förhindrar reabsorption av både serotonin och noradrenalin i cellerna, vilket resulterar i en mättnadskänsla som skickas till hjärnan. Detta, i sin tur, minskar begäret att äta mat, vilket hjälper till att reducera kaloriintaget och vid viktminskning.

Har Generisk Reductil bevisats hjälpa vid viktminskning?
Generisk Reductil har funnits vara effektivt och tolererats väl i flera kliniska försök som har utförts.

Vad är skillnaden mellan Generisk Reductil och märkesreductil?
Det finns inga, bortsett från priset. Både den generiska och märkesvarianten innehåller samma aktiva ingrediens, sibutramin, och kan erbjuda samma effekter.

Kan Generisk Reductil hjälpa mig?
Om du ligger över din idealvikt eller om du har ett BMI på 27 eller mer eller om du har högt blodtryck eller typ 2 diabetes, så kan Reductil hjälpa dig i dina ansträngningar att tappa vikt.

Vilken är den rekommenderade dosen av Reductil?
Reductil (sibutramin) är tillgängligt i 2 dosstyrkor: 10mg och 15mg. Den dos som passar dig bäst beror på din läkares utvärdering av dina behov av viktminskning. Reductil kan intas en gång dagligen, med eller utan måltider. Vanligtvis så ska inte Reductil användas i mer än ett år. Se till att följa din läkares specifika instruktioner.

Har Generisk Reductil några sidoeffekter?
Några av sidoeffekterna som har kopplats samman med användningen av Reductil (sibutramin) inkluderar muntorrhet, sömnlöshet, diarré, kräkningar, yrsel och illamående. Du kanske eller kanske inte upplever dessa sidoeffekter. Men, om du upplever dem, så är det vanligtvis bara tillfälliga och ska gå över av sig själva.

Vilka ska inte använda Generisk Reductil?
Även om Reductil generellt anses vara säkert så är det viktigt att informera din läkare om du har några andra medicinska tillstånd, särskilt om du har: en bakgrund med allvarliga ätstörningar såsom bulimi eller anorexia; en psykiatrisk eller psykologisk sjukdom eller störning; Tourettes syndrom; en bakgrund med hjärtsjukdom, stroke eller hjärtfel; hypertyreos; grön starr; godartad prostatförstoring; allvarligt nedsatt njurfunktion; allvarlig nedsatt leverfunktion; eller okontrollerad hypertoni. Reductil är inte heller ämnat för barn under 18 år, gravida eller ammande kvinnor eller de som är över 65 år gamla.

Köp generisk Reductil online för behandling av fetma, receptfritt och med gratis, diskret frakt till Sverige!